Accident grav cu doi minori

Accident grav cu doi minori

Sfârşit tragic pentru un tânăr care urma să-şi sărbătorească majoratul. A murit după ce a pierdut controlul unei motociclete în localitatea suceveană Dumbrăveni. Alături de el, pe vehicul, se mai era o adolscentă de 16 ani. Fata a ajuns în comă la spitalul din Suceava, iar acum medicii încearcă să o salveze. Cei doi tineri au fost găsiţi inconştienţi de medici într-un lan de porumb. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Accidentul a avut loc  în jurul orei 22:00, în localitatea Dumbrăveni din judeţul Suceava. Din primele informaţii, cel care conducea motocicleta ar fi pierdut controlul vehiculului pe două roţi şi ar ieşit cu viteză de pe drumul naţional 29. Medicii ajunşi la faţa locului i-au găsit pe cei doi tineri, de 16 şi 17 ani, inconştienţi într-un lan de porumb. 

Cealaltă victimă, o adolescentă în vârstă de 16 ani care avea mai multe răni şi era în stare de inconştienţă a fost preluată de medici şi dusă la spitalul de urgenţă  din Suceava. 
Cele două victime sunt din localitatea botoşăneană Curteşti şi mergeau spre Suceava. De altfel, tânărul de pe motocicletaă urma să împlinească 18 ani peste două luni. De acest caz însă însă sunt legate o serie de nereguli.  Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a afla dacă motociclistul consumase alcool. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt