Accident pe DN2. 4 persoane printre care două minore, rănite

Accident pe DN2. 4 persoane printre care două minore, rănite

Patru persoane, printre care şi două fete de 11 şi 13 ani, au fost rănite, joi dimineaţa, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, pe DN2, la Garoafa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Joi, ora 06,25, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN2 - E85 - Garoafa a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, patru persoane fiind rănite, dintre care două fete minore de 11 şi 13 ani", a precizat IPJ Vrancea.

Traficul în zonă este blocat pe sensul de mers Focşani - Bacău.

Potrivit IPJ Vrancea, din cercetarea efectuată la faţa locului în urma evenimentului rutier rezultă că un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat în lateral cu un TIR, care la rândul lui a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, condus regulamentar.

La faţa locului au intervenit şi paramedicii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, care au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele minore, în vârstă de 13 de ani, care se afla în stare de inconştienţă, politraumatizată. Ulterior, aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe Focşani. Celelalte trei victime, o minoră de 11 ani, un bărbat de 25 ani şi un bărbat de 50 ani, au fost preluate de echipajele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea şi transportate la spital.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt