Actriţă bătută în Parcul Cişmigiu

Bătută în plină zi, în Parcul Cişmigiu, vis a vis de Primăria Capitalei! Este experienţa extrem de neplăcură prin care a trecut actriţa Andreea Hristu. Deşi erau în apropiere patru bărbaţi, niciunul dintre ei nu a intervenit. O tânără care a văzut ce s-a întâmplat a rămas alături de actriţă până au venit autorităţile. În parc nu există paznici iar în momentul în care s a întâmplat totul nu erau în zonă nici agenţii locali. Chiar victima a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Poliţiştii ştiu cine este agresorul dar acesta nu a fost reţinut. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

,,Insită, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure.(…) Mă trezesc cu el la gât,îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Ţip, mă uit în jur după ajutor. Mă loveşte cu propria mea plasă cu cărţi până se rupe şi cad toate răsfirate pe jos"- a postat actriţa Andreea Hristu pe contul său de Facebook.

Andreea Hristu, actriţă la Teatrul Excelisor este femeia care a fost bătută în parc, fără motiv. Andreea spune că deşi eră băută în mijlocul parcului, ziua în amiaza mare, nimeni nu a intervenit. Andreea spune că deşi eră băută în mijlocul parcului, ziua în amiaza mare, nimeni nu a intervenit. Psihologii spun că în astfel de situaţii, victima nu trebuie să îl provoace deloc pe agresor. Oamenii nu au intervnit să o apere pe Andreea şi nici în parc nu exista niciun paznic care să ajute. Iar asta pentru că în parcul Cişmigiu nu există paznic.

Acum, în urma acestui incident, autorităţile spun că vor pune pază în parcurile din Bucureşti. Vor exista mai multe echipe în aşa fel încât să acopere tot parcul. De asemenea, vor fi montate şi camere de supraveghere.Şi chiar este nevoie de paznici, pentru că în parcul Cişmigiu îşi fac veacul mulţi oameni ai străzii.

Oamenii străzii vin dimineaţa şi seara în parc. Şi în cazul Andreei se pare că ar fi vorba tot despre un om fără adăpost. Poliţiştii au aflat cine e atacatorul, dar nu l-au reţinut.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt