Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean Galaţi

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean Galaţi

Familia unei femei de 68 de ani, care a murit la Spitalul Judeţean Galaţi acuză medicii de malpraxis. Pacienta, spun rudele, ar fi fost tratată de diabet, deşi a fost adusă la spital cu probleme respiratorii. Oamenii au făcut plângere şi aşteaptă acum ca autorităţile să găsească vinovaţii. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Femeia, de 68 de ani a fost adusă la spital de către fiul ei. Avea o stare de oboseală şi probleme respiratorii. Medicii i-au făcut atunci o radiografie pulmonară care a arătat că femeia avea probleme la plămâni. Cu toate acestea, a fost internată pe secţia Diabet. 

Între timp, starea femeii s-a înrăutăţit. Se plângea continuu de faptul că nu poae să respire, însă, medicii puneau aceste simptome pe seama atacurilor de panică. Ba chiar s-au gândit să îi facă investigaţii psihiatrice. Abia în ultimul ceas, femeia a fost conectată la o instalaţia de oxigen...care însă nu ar fi funcţionat. 

Femeia a murit în cele din urmă, pe patul de spital. Certificatul medico-legal a confirmat faptul că pacienta suferea de o boală pulmonară. Familia a apelat la un avocat. 

Familia a făcut plângeri atât către Direcţia de Sănătate Publică, cât şi la Parchetul de pe lângă Judecatoria Galati, Colegiul medicilor şi Spitalul de Urgenţă Galaţi. Reprezentanţii unităţii medicale contrazic, însă, spusele rudelor. 
Femeia a fost internată în spital timp de două spătămâni. În tot acest timp, fiul ei reclamă faptul că a fost nevoit să cumpere medicamente şi materiale sanitare de care spitalul nu dispunea. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt