Adolescent înjunghiat în plină stradă

Adolescent înjunghiat în plină stradă

Tragedia din Grădina Botanică de la Craiova a fost la un pas să se repete. Un băiat de 17 ani din Turnu Măgurele a fost înjunghiat şi bătut în plină stradă. L-au atacat în miezul nopţii doi adolescenţi, de 14 şi 16 ani.  Tânărul, grav rănit, a fost dus la un spital din Bucureşti. Este acum stabilt, dar  viaţa lui a fost pusă în pericol. Atenţie urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Băiatul trecea împreună cu o fată pe o stradă principală din Turnu Măgurele.  Era ora 4 dimineaţa. La un moment dat, adolescenţii sunt opriţi de un grup de tineri. Întâlnirea e filmată de camerele de surpaveghere din oraş. Se vede cum încep o ceartă, apoi un conflict fizic. Nu se ştie care este motivul. Unul dintre agresori, un băiat de 14 ani,  îl loveşte pe tânăr în faţă, cu pumnul. În acelaşi moment, altul îl înjunghie în spate. Agresorii o lasă pe fată în pace şi fug. 
 
Victima a mers singură la spitalul din Turnu Măgurele. Medicii de acolo decid transferul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Medicii spun că tânărul trebuie să mai stea câteva zile în spital. Din fericire, nu a avut nevoie de operaţie, dar viaţa i-a fost pusă în pericol. Între timp, cei care l-au agresat sunt căutaţi de poliţie. 
Poliţiştii din Turnu Măgurele au fost la casele celor doi adolescenţi, dar nu i-au găsit acolo. Ancheta continuă şi urmează să se stabilească exact de la ce a pornit conflictul între cei trei tineri.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt