Adrian Mutu a dezvăluit câţi bani a câştigat la CFR Cluj

Adrian Mutu a dezvăluit câţi bani a câştigat la CFR Cluj

 

Adrian Mutu a rezistat doar două luni în Gruia. Antrenorul şi-a dat demisia după ce Corvinul a spulberat-o pe CFR Cluj, în Cupa României, scor 4-0.

Acum, Mutu a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Acesta a spus, la Fanatik Superliga, că s-a amendat singur, cu salariile pe două luni, după meciul pierdut de la Hunedoara.

Cum "Briliantul" a fost timp de două luni şi patru zile antrenor în Gruia, Neluţu Varga i-a plătit antrenorului doar 5000 de lei pentru toată perioada petrecută la cârma echipei, după spusele lui Mutu!

Mutu, "lucrat" de jucători?

Mai mulţi oameni importanţi din fotbal au insinuat că "Briliantul" a fost "lucrat" de jucătorii fostei campioane.

Acum, Mutu a vorbit despre această situaţie. Tehnicianul este de părere că nu a fost "lucrat" de jucători, dar a ţinut să puncteze că dacă lucrurile au stat altfel, atunci este convins că adevărul va ieşi la iveală.

"A fost o înfrângere umilitoare pentru mine, dar şi pentru echipă. Când te bate o echipă de liga a doua la scorul ăla, eu unul nu accept.

Eu cred că a fost un accident, nu a fost altceva. O să se afle. Dacă ceva s-a întâmplat, cu siguranţa se va afla, dar nu cred.

De la CFR te aştepţi la o evoluţie ca cea din meciul cu Rapid, din Giuleşti. Te aştepţi să bată la scorul ăla, nu te aştepţi să piardă cu o echipă de liga a doua.

Eu cred că a fost, totuşi, un accident, pentru că ştiu ce băieţi sunt în echipa aia", a spus Adrian Mutu, citat de Primanews.ro.

Afla mai multe despreadrian mutucfr cluj
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt