Agent de poliţie, pe locul persoanelor cu handicap

Agent de poliţie, pe locul persoanelor cu handicap

La Constanţa, un agent a fost luat la rost de trecători după ce a parcat maşina de Poliţie pe locul destinat persoanelor cu dizabilitaţi. Certat de femeia care îl filma, poliţistul se scuză şi spune că nu a vazut că locul e unul cu destinaţie specială. Greu de crezut, atât timp cât pe asfalt era desenul specific persoanelor cu handicap. Imaginile au ajuns şi la superiori, care-l cercetează disciplinar.

S-a întâmplat în centrul oraşului, o zonă cu multe magazine, străzi înguste şi puţine locuri de parcare. Pietonii care se aflau în trecere la ora prânzului s-au revoltat şi s-au alăturat femeii care l-a filmat pe agent.

Discuţia a durat câteva minute, iar la final poliţistul s-a urcat în maşină ca să plece. Femeia i-a spus că va pune filmuleţul pe internet. Imaginile au ajuns şi la conducerea Inspectoratuui Judeţean de Poliţie Constanţa, iar o anchetă este în desfăşurare.

Cel mai probabil, poliţistul va fi sancţionat cu un avertisment. De anul trecut. amenzile pentru cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi s-au majorat şi sunt cuprinse între 2.000 si 10.000 de lei.

foto: avocatnet.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt