Alec Baldwin a împuşcat două persoane

Alec Baldwin a împuşcat două persoane

Hollywood-ul este în stare şoc! Actorul Alec Baldwin a împuşcat accidental cu o armă de recuzită, două persoane
de pe platoul de filmare unde filma la cel mai nou proect al său. Una dintre persoane, directorul de imagine, a murit iar regizorul filmului a fost rănit.

Alec Baldwin se afla pe platourile de filmare din New Mexico, unde participa la filmările pentru cea mai nouă peliculă a sa,” Rust”. Producţia este un film western care îl are în prim plan pe Baldwin în rolul lui Harland Rust, al cărui nepot, in nod ironic, este acuzat de o crimă accidentală şi condamnat la spânzurare. Din păcate, scenariul fimului s-a transpus în realitate. Imediat, reprezentanţii producţiei au transmis un comunicat de presă în legătură cu tragicul accident.

Joel Soulza a fost deja externat după cum au confirmat surse apropiate regizorului.

Înainte de tragedie, Alec Baldwin a postat o poză de pe platourile de filmare pentru a împărtăşi cu fanii experienţa sa. La puţin timp după accident însă, poza a fost ştearsă.

Photo: Twitter

Baldwin a fost fotografiat în lacrimi în faţa şerifului local iar alte poze de pe platoul de filmare îl suprind pe actor în timp ce plânge, disperat.

Potrivit anchetatorilor, arma care s-a descărcat din grseală este una cu gloanţe oarbe folosită ca recuzită. Până acum nu au fost depuse acuzaţii dar autorităţile continuă ancheta

Alec Baldwin, câştigător a mai multor premii printre care trei Emmy, a intrat în lumea cinematografiei în 1987 iar de atunci şi-a încântat fanii cu zeci de producţii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt