Alexandru Dimitriu, candidat USR, a depus o plângere penală pe numele lui Piedone. Îl acuză că îşi plăteşte postările de pe social media din banii publici

Alexandru Dimitriu, candidat USR, a depus o plângere penală pe numele lui Piedone. Îl acuză că îşi plăteşte postările de pe social media din banii publici

Alexandru Dimitriu, candidatul USR la Primăria Sectorului 5, a depus o plângere penală pentru delapidare şi abuz în serviciu pe numele primarului Cristian Popescu Piedone. Acesta este acuzat că foloseşte fondurile unei societăţi comerciale în beneficiul personal.

Alexandru Dimitriu acuză că Societatea Infrastructură Sector 5, subordonată Consiliului Local, sponsorizează apariţiile pe reţelele sociale ale edilului Piedone.

„Banii, care ar fi trebuit să fie alocaţi pentru repararea străzilor sau alte lucrări de infrastructură, sunt acum cheltuiţi în reclame pe Facebook pentru beneficiul personal al primarului. Suma de 31.238 de lei a fost cheltuită pentru această activitate, conform datelor oficiale. Zeci şi zeci de mii de lei sunt acum folosiţi pentru clipurile populiste ale lui Piedone, în timp ce sectorul se confruntă cu probleme grave, şantierele stau părăsite şi nu există bani pentru lucrările necesare”, a declarat Alexandru Dimitriu.

“Deciziile luate de primarul Piedone ridică serioase semne de întrebare cu privire la buna gestionare a fondurilor publice şi la conduita administrativă a acestuia. Utilizarea resurselor financiare destinate infrastructurii şi altor proiecte în scopuri personale arată lipsa de responsabilitate şi transparenţă în administraţia sectorului. USR Sector 5 va continua să monitorizeze şi să aducă în atenţia publicului astfel de cazuri pentru a asigura transparenţă şi integritate în administraţia sectorului, adaugă candidatul USR.

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprepiedoneusrprimarie sector 5
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt