Alin Nica, preşedinte CJ Timiş (PNL): În Timiş, candidaţii PSD nu există

Alin Nica, preşedinte CJ Timiş (PNL): În Timiş, candidaţii PSD nu există

Deşi la nivel central s-au înţeles, PNL şi PSD nu sunt pe aceaşi lungime de undă în organizaţiile din teritoriu. Război între cei doi parteneri este la Timiş, unde 16 primari şi viceprimari ai PNL şi-au anunţat candidatura din partea PSD pentru un următor mandat. Actualul preşedinte al organizaţiei PNL Timiş şi preşedinte de CJ, Alin Nica, a declarat la Prima News că relaţia cu partenerii de coaliţie la nivel local este  ”la cel mai prost nivel” şi că acolo candidaţii social-democraţi nu au nicio şansă la alegeri. 
 
”Miza mare a constituirii acestei alianţe electorale este contracararea populismului şi extremismului care se răspândeşte inclusiv la nivel european. Aceste transferuri tind să submineze această construcţie politică sub aspectul încrederii. Cei doi preşedinti au abordat această situaţie şi s-a convenit ca aceste racolări să înceteze. Nici PNL nu e partid de maici, iar aceste treceri de la un partid la altul se întâmplă şi se vor mai întâmpla, dar transferuri între parteneri e cu totul necolegial. Suntem împotriva traseismului şi ar trebui reglementat prin lege şi prin Constituţie”, a spus Nica la Prima News cu Ciprian Aron.
 
”Ce au făcut cei de la PSD este o chestiune pur de imagine, pentru a le da o mică speranţă unor simpatizanţi şi aleşi locali care ştiu că oricum nu au nicio şansă. PNL va câştiga şi primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean. Candidatul PSD nici nu există, în sondaje USR e pe locul doi la Timiş. Relaţia cu PSD la nivel local este cea mai proastă din ultimii 34 de ani, va fi ciudat să colaborăm, dar sper că preşedinţii celor două partide vor tempera anumite tentanţii distructive”, a mai adăugat liberalul.  

Afla mai multe desprealin nicapnlpnl timiscoalitie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt