Alunecări masive de teren, oameni în pericol

Alunecări masive de teren, oameni în pericol

Alunecări masive de teren pe Drumul Naţional care face legătura între oraşul Broşteni şi municipiul Vatra Dornei. Bucăţi de pământ şi piatră s-au desprins din munte, chiar sub ochii muncitorilor care se ocupau de consolidarea versantului. Momentul a fost filmat. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Sunt imagini filmate pe Drumul Naţional 17B, în judeţul Suceava. Alunecarea de teren a avut loc chiar în momentul în care muncitorii încercau să consolideze versantul. Deşi bucăţile de piatră s-au prăbuşit peste şosea, norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

Nu doar şoferii se expun pericolului, ci şi muncitorii care încearcă să stopeze alunecările din zonă. Nu este prima dată când în această zonă are loc o alunecare de teren, motiv pentru care autorităţile locale iau în considerare construcţia unui tunel.

De-a lungul timpului, Drumul naţional 17B a devenit aproape impracticabil din cauza alunecărilor de teren şi a gropilor. Chiar şi aşa, localnicii preferă să circule pe acest drum, fiind cea mai rapidă variantă ca să ajungă până în municipiul Vatra Dornei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt