Amintiri în cadru de sărbătoare

Amintiri în cadru de sărbătoare
foto: cdn.britannica.com

Credem în poveşti şi ne place sa le scriem sau sa le fotografiem! Şi în fiecare an ajungem să preţuim amintirile tot mai mult. Asta face ca şedinţele foto personalizate de Crăciun alături de familie să fie din ce în ce mai căutate. Fotografii se pregătesc temeinic pentru aceste momente de neuitat, aşa că aleg decoruri care mai de care mai speciale. 

Nu ştim dacă o poză chiar spune 1000 de cuvinte, dar sigur un întreg album o face. Şi îl mai şi păstrezi o viaţă. Iar dacă ai grijă să faci poze în fiecare an, în acelaşi sezon, în mod cert îţi vei aduce aminte de acele momente toată viaţa. Pe Pavel l-am găsit la şedinţa foto cu familia Adelina, Vlad şi cele două fetiţe. Întregul proces a fost un spectacol pe cinste, iar ei s-au bucurat de fiecare moment. 

Şedinţele foto de Crăciun au început deja de câteva săptămâni. Pentru Pavel este prima experienţă de acest fel în calitate de fotograf. Decorurile simple au fost cheia succesului. Şi nu doar copiii au parte de şedinţă foto de Crăciun, ci şi pisicile.  Irina si Călin au venit împreună cu Pergola şi Suarez, pe care i-a îmbrăcat în spiritul sărbătorilor. 

În cealaltă parte a oraşului am întâlnit o pe Patricia. De 10 ani face acest gen de fotografii, iar în perioada sărbătorilor lucrează zilnic pentru ca familiile să rămână cu cele mai frumoase amintiri. Nici familia Sas nu este la prima experienţă de acest fel. Însă de fiecare dată şedinţele foto alături de cei 3 copii sunt o adevărată provocare. 
Preţurile pentru şpedinţele foto de Crăciun pornesc de la 250 lei şi pot ajunge si până la 1.000 lei. 
 
 

Afla mai multe desprepozecraciunalbumcopiialbum
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt