Antonio Conte revine în fotbal. Antrenorul italian s-a înţeles cu AC Milan şi urmează să preia echipa din vară

Antonio Conte revine în fotbal. Antrenorul italian s-a înţeles cu AC Milan şi urmează să preia echipa din vară

Rămas fără echipă după ce s-a despărţit de Tottenham, în urmă cu aproape un an, Antonio Conte este gata să revină în fotbal. Tehnicianul italian s-a înţeles cu AC Milan şi urmează să preia echipa în vară.

Deşi Stefano Pioli mai are contract până în 2025, oficialii de la AC Milan s-au hotărât să renunţe la servicile sale, nemulţumiţi fiind de rezultatele echipei.

AC Milan se află pe locul al treilea în Serie A, la 10 de puncte în faţa ocupantei poziţiei a patra, Atalanta şi la 7 în spatele lui Juventus, rivala de pe locul al doilea.

Pe lângă faptul că şansele la titlu sunt doar teoretice, Milan a fost eliminată şi din Champions League, terminând pe poziţia a treia o grupă cu PSG, Dortmund şi Newcastle. Italienii urmează să întâlnească formaţia franceză Rennes în şaisprezecimile Europa League.

De-a lungul carierei, Conte le-a antrenat pe Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus, Chelsea, Inter şi Tottenham şi a fost selecţioner la naţionala Italiei.

Tehnicianul are în palmares paru campionate câştigate în Serie A (3 cu Juventus şi 1 cu Inter), o Supercupă a Italiei (cu Juventus), un titlu în Premier League şi un triumf în FA Cup (ambele cu Chelsea).

 

 

 

Afla mai multe despremilanantonio conte
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt