Antrenorul Giovanni Constantino a fost demis de la FCU Craiova 1948

Antrenorul Giovanni Constantino a fost demis de la FCU Craiova 1948

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat marţi seara, într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului oltean, că a decis să încheie colaborarea cu antrenorul italian al formaţiei, Giovanni Constantino.
„Când ai o criză de rezultate presiunea creşte şi totul devine mai greu. Din păcate, ne-am afundat şi mai mult în clasament, ne-am afundat şi ca joc, asta este cel mai grav, mă doare, pentru că jocul e din ce în ce mai slab. 
Ne-am pierdut din strălucirea pe care o aveam şi datorită acestui aspect astăzi am hotărât să închei colaborarea cu Giovanni Constantino, deşi sincer vă spun că îmi pare rău de acest băiat, că este un profesionist, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia şi datorită presiunii nu mai poate să dea randament. 
S-a simţit această presiune şi la el, şi în decizii, şi în pregătire. Eram convins că vom continua cel puţin până la vară, dar aceste împrejurări m-au determinat să pun punct astăzi acestei colaborări din dorinţa de a aduce acel declic, acel restart”, a declarat Adrian Mititelu, care a precizat că nu s-a gândit la un înlocuitor pentru italian.
Giovanni Constantino a venit la FCU Craiova în octombrie 2023 şi a condus pe FCU Craiova în 18 meciuri, cu 7 victorii şi 8 înfrângeri în Superligă şi Cupa României.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt