Apartament în flăcări, zeci de oameni evacuaţi

Apartament în flăcări, zeci de oameni evacuaţi
foto: News.ro

A fost panică într-un bloc din Galaţi. Un scurtcircuit la un laptop a făcut ca un întreg apartament să ardă ca o torţă. Proprietarul a văzut prea târziu flăcările pentru a mai putea face ceva. Zeci de localari s-au autoevacuat. Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa de la intrare în bloc, moment în care unul dintre salvatori a fost rănit. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Zeci de oameni au trecut prin momente de groază, de teamă că locuinţele le vor fi cuprinse de flăcări. Un apartment de la etajul 6 din 8 dintr-un bloc din Galaţi a ars în totalitate din cauza unui laptop defect. Proprietarul a văzut dezastrul prea târziu.

Omenii care erau acasă în acel moment, aproape 30, au ieşit singuri din apartamente. Mai multe echipaje de pompieri au ajus acolo şi au trebuit să spargă uşa de la intrarea în bloc. Unul dintre salvatori s-a rănit în cioburi.

Oamenii au reuşit să oprească la timp alimentarea cu gaz, pentru a evita o tragedie. Din fericire, niciun alt apartament nu a fost afectat, însă pagubele de la locuinţa arsă sunt uriaşe.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt