Articole din viaţa şi cariera lui Tony Bennett, la licitaţie

Articole din viaţa şi cariera lui Tony Bennett, la licitaţie

Timp de două zile fanii artistului Tony Bennett vor putea cumpăra articole din viaţa acestuia, la o licitaţie organizată la New York. Bennett este faimos pentru piesa „I Left My Heart in San Francisco”.

New York găzduieşte o vânzare de două zile, pe 18 şi 19 aprilie, intitulată „TONY BENNETT: A LIFE WELL LIVED”, pentru a sărbători viaţa şi cariera vocalistului de jazz la Ertegun Jazz Hall of Fame din New York. Licitaţia va cuprinde articole din cariera de opt decenii a lui Bennett, inclusiv obiecte personale, lucrări de artă originale şi suveniruri.

„Avem peste 700 de loturi care urmează să fie licitate. O mulţime de amintiri care l-au modelat şi încadrat cu adevărat pe Tony ca persoană, ca artist şi ca muzician”, a declarat Kody Frederick, directorul de marketing al casei de licitaţii din California.

Tony Bennett – 20 de premii Grammy

Pe parcursul unei cariere care s-a întins pe parcursul a şapte decenii, cântăreţul a vândut milioane de discuri şi a câştigat 20 de premii Grammy, inclusiv un premiu pentru întreaga carieră. A încântat generaţii de public - din anii 1950 până în anii 2020 - cu interpretări elegante ale unor cântece clasice.

În 1951, Bennett a avut primul său mare succes cu ”Because of You”. În 2021, ”Love For Sale” - cel de-al doilea album de duete cu Lady Gaga - l-a urmat în fruntea topurilor.

A fost cel mai în vârstă om care a avut un album numărul unu în Statele Unite şi, într-o carieră de şapte decenii, a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume.

 

Afla mai multe despretony bennettlicitaţie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt