,,At the end of July", cântecele care spun poveşti

,,At the end of July", cântecele care spun poveşti

Aţi ascultat vreodată jazz cu influente swing, samba, bossa nova, blues sau funk? Este o adevarată exprienţă pe care ne-o propune Irina Sârbu. Albumul său, ,,At The End Of July", va fi lansat joi, 10 august. 

Fiecare melodie este o călătorie, fiecare melodie spune o poveste. Melodiiile Irinei Sârbu spun povestea viaţa ei cu ,,momente mai bune, mai rele, când simţi nevoia să te exprimi, să te vindeci de tot ce te tulbură în viaţă. Acest album este primul album de autor, este prima oară când scriu 10 piese şi le pun pe un CD. Acest album mă reprezintă din toate punctele de vedere, ca mama, ca femeie, ca om, ca tot, ca artisit, ca muzician".

Invitată la FOCUS 14, Irina Sârbu spune că acest album se adresează ,,tututor celor cărora le plac poveştile, tuturor celor care iubesc jazzul, samba, bossa nova, funk, blues şi tuturor celor care mă ştiu de atât timp şi mă susţin în concertele mele."

Irina Sârbu a ales jazzul pentru că ,,este ceva în acel ritm de swing care pe mine mă face să vibrez. În plus, tot ce ţine de jazz pentru mine spune o poveste, că foloseşti cuvinte, că foloseşti improvizaţii, eu vibrez foarte mult la poveşti de tot felul, cu final fericit, nefericit, tot ce înseamnă poveste."

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt