Atacatorul de la Sibiu, de negăsit după 48 de ore

Atacatorul de la Sibiu, de negăsit după 48 de ore
foto: facebook.com/ADIMERCU

La 48 de ore de la jaful armat din Sibiu, atacatorii care l-au omorât în bătaie  pe omul de afaceri  de 50 de ani sunt încă de negăsit. Pentru a-i găsi mai repede pe agresori, poliţiştii sibieni primesc sprijin de la Bucureşti.

Au avut loc percheziţii într-un imobil aflat chiar peste drum de locuinţa în care a avut loc nenorocirea. În tot acest timp, familia victimei se pregăteşte de înmormântare şi face apel la discreţie. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Este strigătul mamei femeii care i-a fost alături lui Adrian Kreiner în ultimii 15 ani. Bărbatul s-a stins la spital după ce  în noaptea de duminică spre luni a fost bătut crunt de trei indivizi. 

Filmul evenimentelor pare desprins din filmele cu atacuri mafiote.  Trei bărbaţi, mascaţi cu cagule, au pătruns în vila omului de afaceri, l-au legat de mâini şi picioare şi torturat. Fiica lui Adrian a fost ameninţată cu un pistol şi forţată să le deschidă seiful. Atacatorii au plecat cu 200.000 de euro şi ceasuri în valoare de aproximativ un milion de lei. 
Familia nu crede însă că jaful a fost mobilul crimei. Întreaga comunitate de afaceri din Sibiu este acum în stare de şoc. Angajaţii unei fabrici patronate de Adrian Kreiner au transformat gardul locuinţei acestuia într-un loc de pelerinaj, plin cu lumânări aprinse.
Inspectoratul General al Poliţiei Române a trimis la Sibiu o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să sprijine anchetatorii sibieni. La primele ore ale dimineţii, aceştia au făcut cercetări într-o casă situată vizavi  de vila în care locuia omul de afaceri. Bănuiesc că de acolo atacatorii l-au supravegheat mai multă vreme. Indivizii fac parte dintr-o anumită tipologie, spune Tudorel Butoi. 
Cercetările continuă în acest caz.

Afla mai multe despresibiuomoratacadrian kreiner
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt