Au băut apă plată şi au ajuns la spital. Cât de inutile sunt autorităţile în astfel de cazuri

Au băut apă plată şi au ajuns la spital. Cât de inutile sunt autorităţile în astfel de cazuri

Doi tineri au băut apă plată şi imediat au fost luaţi cu salvarea. Au apelat apoi la Protecţia Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică sau ANSVSA pentru a putea testa apa băută, dar totul a fost în zadar.

Alexandra, o tânără din Constanţa povesteşte ceea ce a trăit în urmă cu două seri când, împreună cu soţul au ajuns de urgenţă la spital din cauza apei plate.  

„Ăştia suntem noi aseară, la spital. Şi da, amândoi am avut nevoie de îngrijiri medicale după ce am consumat cel mai banal lucru…apă plată!!! Am adormit frumos copilul, am mâncat şi noi ca oamenii cina la 11, apoi am băut apă…logic. Adi, cum e drăguţ, mi-a dat mie să beau prima, am băut doua guri pentru că nu a intrat mai mult, după care a băut şi el o gură din sticla asta nouă, pentru că mai băuse înainte din alta care mai avea puţin. Instant mi-au amorţit buzele si limba si chiar am zis “ce naiba e picantă apa asta!?!”. După ce a băut si el a zis acelaşi lucru. După câteva minute deja aveam tot corpul amorţit, tremuram, aveam urechile înfundate, pulsul ridicat şi o stare de panică…amândoi!!!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt