Au fost prinşi în timp ce încercau să fugă din ţară

Au fost prinşi în timp ce încercau să fugă din ţară

Au furat bijuterii de aproape un miliard de lei vechi şi au dispărut. Vorbim despre doi fraţi, un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32, ambii din Teleorman, care au dat o spargere spectaculoasă la un magazin de bijuterii din Craiova.

La o lună de la furt, fraţii au fost prinşi pe aeroportul Henri Coandă, când încercau să fugă din ţară. Magistraţii au decis azi ca cei doi să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Atacul a fost dat în noaptea de 5 spre 6 septembrie şi a fost surprins de camerele de supraveghere din magazinul de bijuterii. În timp ce sora lui stătea la pândă afară, bărbatul de 35 de ani, care se credea probabil un fel de James Bond de Teleorman, şi-a făcut o intrare spectaculoasă în magazin. Pe imagini se vede că are faţa acoperită, ţine o lanternă în gură şi un sac în mâna dreaptă şi se târăşte pe podea în încercarea de a se ascunde cât mai bine posibil de camerele video. 

După ce au furat bijuterii din aur şi argint, în valoare de peste 800.000 de lei, cei doi hoţi s-au făcut nevăzuţi. Poliţia i-a căutat peste tot, timp de aproape o lună, dar nici urmă de ei. Aveau să apară în incinta aeroportului din Otopeni, în încercarea de a fugi din ţară. Au avut, însă, ghinion! Poliţiştii de frontieră, care aveau toate datele lor, i-au recunoscut şi reţinut. Nu aveau asupra lor nici bijuteriile, nici sume mari de bani.

Deşi au fost puşi în faţa probelor, cei doi hoţi nu au recunoscut că ei au dat spargerea de la magazinul de bijuterii craiovean. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt