Autorităţile caută vinovaţii lui Hutchins

Autorităţile caută vinovaţii lui Hutchins

Greşeală sau gest criminal intenţionat! La aceste întrebări trebuie să răspundă anchetatorii şi…să găsească şi vinovatul în cazul crimei de pe platoul de filmare de la Hollywood! Gloanţele oarbe au fost schimbate cu unele letale, acest lucru este cert acum. Între timp, actorii reclamă o sumedenie de neregului care au loc zilnic.

Şi soţul Halynei a trimis un mesaj prin care a cerut presei să respecte intimitatea familiei sale în acest moment dureros.

Colegii şi prietenii Halynei sunt şocaţi de tragicul incident şi îşi aduc aminte cu drag de ea, semn că a marcat vieţile şi destinele multora dintre ei.

Colegii de breaslă sunt revoltaţi de faptul că asemenea accidente pot avea loc în secolul 21, când tehnologia şi mai ales posibilităţile de la Hollywood pentru realizarea unei producţii ar trebui să fie mai sigure şi mai dezvoltate ca niciodată. De asemenea, vorbesc despre actuala criză din cetatea filmului, unde mulţi membri din uniune sunt mai revoltaţi ca niciodată din cauza condiţiilor proaste de lucru de pe multe platouri de filmare. Una dintre principalele probleme pe care aceştia le-au ridicat sunt tarifele mult prea mici pe care le primesc pentru orele extrem de lungi de muncă.

Mai multe surse au declarat pentru o publicaţie americană faptul că şi dublura lui Baldwin ar fi tras cu o armă încărcată după ce i s-ar fi zis ca nu are muniţie în ea. În ziua tragediei, echipa de filmare a ajuns pe platou de dimineaţă pentru a-şi strânge lucrurile iar unul dintre producători i-ar fi ameninţat că va chema paza dacă nu pleacă de bunăvoie. Pentru a putea continua filmările, a fost adusă o altă echipă care nu făcea parte din uniune şi care era plătită mai puţin. Baldwin se pregătea să filmeze o scenă în care scoate arma din toc iar asistentul care i-a înmânat-o i-ar fi zis că arma e sigură. Aparent, asistentul a cărui nume nu a fost dat nu ştia că arma avea muniţie adevărată. Persoana responsabilă de armele de recuzită. Hannah Gutierrez, de 24 de ani este fiica
veteranului armurier Thell Reed. Gutierrez nu a fost găsită până acum pentru a oferi declaraţii.

Accidentul Halynei a reamintit oamenilor de celelalte tragedii care au avut loc de-a lungul timpului pe paltourile de filmare. În 1993, fiul lui Bruce Lee a fost împuşcat tot accidental. După şase ore petrecute în spital, acesta a fost declarat mort la doar 28 de ani.

Uma Thurman a suferit un grav accidetnde maşină în timp ce filma alături de Quentin Tarantino în 2003.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt