Banii de pensii vor ajunge la pensionari înainte de Paşte

Banii de pensii vor ajunge la pensionari înainte de Paşte

Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu, a declarat marţi seară, la România TV, că virarea pensiilor înainte de Paşte se va putea realiza după adoptarea în Guvern, joi, a două acte normative, după ce premierul i-a cerut ministrului Muncii să facă tot ce este necesar pentru ca toţi pensionarii să-şi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale, conform stiripesurse.ro

„Toţi cei 4,8 milioane de pensionari vor trebui să primească pensiile înainte de sărbătorile pascale. Este vorba despre două acte normative. O hotărâre de Guvern la elaborarea căreia s-a lucrat azi, înţeleg că este joi şedinţă de Guvern şi noi dorim ca acest act normativ să fie joi aprobat în şedinţa de Guvern. Mai este vorba şi despre un Memorandum privind majorarea limitelor creditelor bugetare aferente pensiilor pentru luna mai (...) Aceste două acte normative vor fi adoptate în şedinţa de Guvern de joi, astfel încât să avem timpul necesar să reuşim să facem acele operaţiuni de virare a pensiilor în trezorerii şi din trezorerii în contul Companiei Naţionale Poşta Română şi în conturile băncilor”, a declarat şeful CNPP.

„Cu siguranţă vom face toate operaţiunile financiare din timp astfel încât toate pensiile să fie achitate înainte de Paşte”, a adăugat Daniel Baciu.

Acesta a precizat că se referă atât la pensionarii care încasează pensia prin poştă cât şi la pensionarii care au optat pentru încasarea pensiei în contul bancar.

Afla mai multe desprepensiipensionaripaste
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt