Bărbat ucis de un câine de luptă

Bărbat ucis de un câine de luptă

Un bărbat dintr-o comună din judeţul Galaţi a murit ucis de câinele pe care il avea în grijă. Omul mergea si hrănea amstaff-ul unui vecin care pleca deseori din sat şi, desi fusese avertizat că e o rasă periculoasă, a deschis ţarcul şi a lăsat câinele liber. A fost găsit fără suflare, în curte, de o nepoată. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Virgil Paţilea avea 47 de ani şi era din satul gălăţean Roşcani. De mai bine de trei ani venea periodic în gospodăria vecinului său ca să dea de mâncare câinelui. Un amstaff. De această dată, însă, bărbatul a deschis ţarcul în care se afla şi a fost atacat. Săteanul n-a avut nicio şansă. Muşcătura câinelui i-a fost fatală. 

La faţa locului au ajuns şi autorităţile. Proprietarul câinelui nu îşi explică atacul. Mai ales că nu este prima dată când bărbatul vine să îi dea de mâncare. Sătenii sunt şocaţi de cele întâmplate. 

Medicii veterinari atrag atenţia asupra mediului în care sunt ţinuţi astfel de câini periculoşi. Poliţia face în continuare cercetări.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt