Bătaie cu macetele în plină stradă

Bătaie cu macetele în plină stradă

Bătaie în trafic la Galaţi. Doi bărbaţi s-au încăierat pe un bulevard din centrul oraşului. După ce s-au lovit bine, la un moment dat, unul dintre ei s-a năpustit asupra celuilalt cu o macetă. Cei doi, care sunt şi veri, şi-ar fi dat întâlnire în oraş, dar discuţia a degenerat şi s-a ajuns la scandal. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Încăierarea a avut loc într-o intersecţie din zona centrală a Galaţiului. Pe imaginile filmate de un martor se vede cum cei doi indivizi se dau jos din maşini şi încep să îşi împartă pumni şi picioare, în plină stradă. La un moment dat, unul scoate şi o macetă, pe care nu ezită să o folosească, şi îl răneşte pe celălalt bărbat. Victima a ajuns la spital.

Cei doi scandalagii sunt rude. Şi-au dat întânire în centrul oraşului ca să discute despre un conflict mai vechi, dar situaţia a degenerat. Bărbatul care a atacat cu maceta a fost identificat, dar este căutat şi acum de către autorităţi.

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în casa atacatorului, de unde au ridicat şi maceta. Atât victima, cât şi o a treia persoană implicată în scandal, au fost deja audiate. Autorităţile au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi tulburarea ordinii şi linistii publice.

foto: arhiva

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt