Bătăuşii din Costineşti, eliberaţi sub control judiciar

Bătăuşii din Costineşti, eliberaţi sub control judiciar
foto: captura video

Toleranţă zero pentru bombardieri! Acesta a fost mesajul premierului Marcel Ciolacu vis a vis de bătaia de pe plaja din Costineşti de acum două zile. Scadalagii au petrecut 24 de ore în arest şi au fost eliberaţi sub control judiciar. Noaptea după gratii nu i-a liniştit deloc, ba din contră! La ieşire au recurs la noi ameninţări vis-a-vis de autorităţi. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Fără nicio urmă de remuşcare pentru ce au făcut pe plaja din Costineşti, scandalagii au continuat ameninţările şi injuriile la adresa autorităţilor. 

Patru din cei şase bătăuşi din Costineşti au fost eliberaţi şi plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile. Ei sunt acuzaţi de ultraj, lovire şi tulburarea ordinii publice. Alţi doi indivizi au fost lăsaţi liberi pentru că, spun autorităţile, nu ar fi avut nicio vină în scandalul izbucnit la malul mării. 
Imaginile cu bătaia din Costineşti au ajuns până la premierul Marcel Ciolacu care apreciează intervenţia jandarmilor şi cere, în continuare, pedepsirea celor care au un comportament neadecvat. 
 
În acest caz, Jandarmeria Română a deschis propria anchetă. Vor să vadă dacă angajatul din trupele de intervenţie a procedat corect în timpul scandalului. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt