Bătrână agresată violent de un poliţist

Bătrână agresată violent de un poliţist

O femeie de 73 de ani din Arad a fost agresată violent, în plină zi, de un poliţist. Agresorul ar fi urmărit-o minute bune şi a aşteptat un moment în care putea să o atace fără să intervină cineva. A împins-o brutal iar femeia s-a prăbuşit pe trotuar. Victima a făcut plângere penală la începutul lunii, când a avut loc agresiunea, dar nici până acum nu a fost chemată să dea declaraţii la Poliţie. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Momentul în care poliţistul o impinge violent pe femeia de 73 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate vedea că acesta a premeditat agrsiunea si a urmări victima în timp ce venea de la piată. Victima este fosta soacra a actualei iubite a politistului. Femeia are doi copii cu baiatul batranei, iar la divort instanta a hotarat ca minorii sa ramana la tata. De aici ar fi pornit scandalul, a recunoscut chiar omul legii. Lovita si umilita in plina strada, batrana şi+a cautat dreptatea.

Fiul femeii agreste spune că nici pana acum aceasta nu a fost chemată să dea declaratii in cazul plangerii penale pe care a facut-o la IPJ Arad. Mai mult, bărbatul a auzit că politistul ar fi facut cerere să iasă la pensie, in incercarea de a scapa de acuzatii. Bătrâna spune că de când a fost agresată traieşte în teroare.

Parchetul Arad a deschis un dosar penal pe numele poliţistului pentru loviri şi ameninţare. Poliţistul agresor nu a vrut să comenteze acuzatiile care i se aduc.

Poliţistul nu este, se pare, la prima abatere disciplinara. El a mai fost cercetat, in urma cu cativa ani, pentru o sicanare in trafic, dar si pentru un accident produs cu masina de serviciu. IPJ Arad a declansat o ancheta interna ,dar care se poate finaliza abia dupa ce instanta va da un verdict definitiv.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt