Bătut crunt în sala de jocuri

Bătut crunt în sala de jocuri

Un tânăr din judeţul Iaşi a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate într-o sală de jocuri de noroc. Culmea, agresorii, doi fraţi, erau prieteni de-ai victimei. Întregul scandal a fost surprins de o cameră de supraveghere.  Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Scandalul a avut loc într-o sală de jocuri de noroc din localitatea ieşeană Răducăneni. În imaginile surprinse de camere se vede că tânărul de 24 de ani stă pe scaun alături de câţiva bărbaţi. La un moment dat se alătură alţi doi indivizi, abia ce intraseră în sală. Brusc se năpustesc asupra tânărului şi îl lovesc cu pumnii şi picioarele. 

Nimeni nu a intervenit să-i oprească. Într-un final, unul dintre bărbaţii care au asistat la bătaie a sunat la 112. Tânărul a fost transportat în stare gravă la spital. Se pare că cei doi agresori erau prieteni de-ai tânărului. Deocamdată nu se ştie ce au avut de împărţit.

Localnicii din Răducăneni spun că atât tânărul, cât şi cei doi indivizi care l-au bătut sunt cunoscuţi în sat pentru comportamentul agresiv. Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţie. Tânărul va mai rămâne internat în spital pentru o perioadă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt