Bătut până la leşin în faţa capelei

Bătut până la leşin în faţa capelei
foto: captura video

Un bărbat din Timiş a ajuns la spital  după ce a fost bătut violent de mai mulţi indivizi, chiar în faţa unei capele. Agresorii, patru la număr, au ajuns în arestul Poliţiei. Ca prin minune, nici una din numeroasele răni căpătate de victimă nu i-a pus viaţa în pericol. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Scenele violente au fost filmate în apropierea capelei din satul timişean Cerneteaz, comuna Giarmata. Cei 5 protagonişti sunt consăteni şi aveau, se pare, un conflict mai vechi. Atunci când s-au întâlnit, lucrurile au escaladat rapid şi s-a ajuns la o bătaie în toată regula. Copleşit de loviturile adversarilor, un tânăr de 32 de ani a fost pus la pământ. A fost găsit inconştient pe stradă de un trecător. Poliţiştii au pornit imediat în căutarea agresorilor.

Transportată la spital de o ambulanţă, victima a primit ajutor. Medicii spun că tânărul a avut mare noroc. Deşi a fost bătut cu bestialitate, s-a ales doar cu mai multe poli-contuzii, cu escoriaţii şi cu plăgi minore, dar fără leziuni majore. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt