Bătută cu bestialitate de propria mamă

Bătută cu bestialitate de propria mamă

Imagini şocante vin de la Constanţa, acolo unde o femeie, care cu greu poate fi numită mamă, îşi loveşte cu bestialitate propria fiică de nici 3 ani.Totul ca să sa se razbune pe soţul despre care aflase că ar avea o relaţie cu o altă femeie. Imaginile au fost postate pe retelele de socializare de unchiul copilei şi asa au ajuns şi în mâinile autorităţilor.

Sun imagini greu de privit. Un copil de 2 ani este lovit în repetate rânduri chiar de către cea care i-a dat viaţă. Femeia este orbită de furie. Vrea doar să se răzbune pe soţul ei, plecat la muncă în străinatate şi despre care a aflat că ar avea o relaţie extraconjugală cu o altă femeie.

Rudele din partea soţului recunosc ca femeia are probleme. Ar fi intrat în depresie de când el a plecat în străinătate şi ar fi mers chiar şi la un psiholog ca să depăsească momentul însă totul a culminat înainte sărbatori când şi-a luat la bataie propria fiică. Rudele spun că cel mai probabil era băută şi nu s-a mai gândit la consecinţe.

Vecinii spun insă că în apartamentul femeii aveau loc frecvent scandaluri şi mai tot timpul se auzeau ţipete, în
special de copii. Tocmai de aceea, poliţiştii au solicitat intervenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială iar fetiţa
agresată, dar şi frăţiorii ei mai mari de 5 şi 8 ani, au fost preluaţi şi plasaţi în grija unor asistenţi maternali pentru o
perioadă de 5 zile până când tatăl se intoarce acasă.

Mama bătăuşă a fost reţinută şi nu are voie să se apropie de fetiţă. În faţa anchetatorilor şi-a recunsocut fapta.

Mama bătăuşă a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt