Bebeluş găsit mort într-un hotel

Bebeluş găsit mort într-un hotel

Descoperire macabră în Bucureşti! Un bebeluş a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel. Mama lui, o femeie de 22 de ani, l-ar fi pus într-o  pungă  şi  l-ar fi  lăsat acolo. O cameristă a găsit copilul. Declaraţia pe care femeia a dat-o în faţa anchetatorilor i-a lăsat pe aceştia fără cuvinte. Atenţie urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Era ora 7  când o cameristă de la un hotel de lux din Capitală şi-a început programul. Părea o zi normală de muncă, doar că într-o  secundă totul s-a schimbat. La faţa locului au ajuns poliţiştii şi o ambulanţă. Medicii au confirmat decesul fătului. Trupul neînsulfeţit a fost dus la Institutul de Medicină Legală. Poliţiştii au făcut cercetării la faţa locului şi au găsit-o repede şi pe suspecta în acest caz.  

Tot surse din anchetă susţin că femeia  ar fi declarat că ar fi luat mai multe pastile  care i-au provocat un avort spontan. Nu a mai ştiut ce să facă după aceea. A pus trupul bebeluşului într-o  pungă şi a plecat. Urmează să se stabilească acum câte săptămâni de sarcină avea femeia.

Legea spune că întreruperea de sarcină care se face în afara spitalului, atunci când fătul are mai mult de 14 săptămâni, se pedepseşte cu închisoarea de la şase luni la trei ani sau cu amendă.

Afla mai multe desprehotelbebeluspungamortbucuresti
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt