Belodedici şi-a reamintit momentele de glorie trăite alături de echipa naţională, chiar înaintea partidelor cu Israel şi Kosovo. ”Fotbalul ne uneşte mult!”

Belodedici şi-a reamintit momentele de glorie trăite alături de echipa naţională, chiar înaintea partidelor cu Israel şi Kosovo. ”Fotbalul ne uneşte mult!”

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV. Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu.

În ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

România - Israel, sâmbătă, ora 21:45, LIVE la Prima TV! Partida face parte din preliminariile EURO 2024.

Care au fost cele mai importante trei meciuri ale lui Belodedici la Naţională?

Belodedici şi-a reamintit momentele de glorie trăite alături de echipa naţională, chiar înaintea partidelor cu Israel şi Kosovo.

”Cele mai importante trei meciuri la echipa naţională au fost, cel cu Ţara Galilor, care ne-a calificat la Campionatul Mondial din America, meciul cu Franţa la ei acasă, unde am scos un egal foarte greu, dar am scos un egal.

Cu echipa naţională la Campionatele Mondiale, cu Columbia despre care toată lumea spunea că o să câştige Campionatul Mondial. Bine au fost mai multe meciuri, şi cel cu Argentina, au fost mai multe de trei, mai multe meciuri bune pe care le-a am avut.

Fotbalul ne uneşte!"

La meciul Romania-Israel de sâmbătă, Penny pune la dispoziţia spectatorilor de la Tribuna a II-a 16.500 de tricouri galbene pentru suporteri. Hai, Romania, fii Prima!"

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt