Bloc în flăcări, zeci de locatari evacuaţi

Bloc în flăcări, zeci de locatari evacuaţi

Zeci de locatari ai unui bloc din Iaşi au fost evacuaţi, în urmă cu scurt timp, în urma izbucnirii unui incendiu puternic în imobil. Mai mulţi oameni au făcut atacuri de panică şi au fost preluaţi de echipajele medicale sosite la faţa locului. Pompierii care s-au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările şi se află încă în zonă pentru a se asigura că focarul a fost complet lichidat.

Puţin după ora 11 în blocul cuprins de flăcări s-a instalat panica. Zeci de locatari au ieşit din case şi au dat alarma.
Flăcările s-au extins cu repeziciune.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, dar şi cu mai multe ambulanţe SMURD cu care i-au preluat pe locatarii care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să lichideze incendiul. Nu au reuşit, însă, să afle cauza care a dus la izbucnirea flăcărilor, dar mai mulţi locatari spun că se simţea un miros puternic de gaz la etajul de unde au izbucnit flăcările. Autorităţile au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt