Blocaţi în gospodării din cauza bordurilor

Blocaţi în gospodării din cauza bordurilor

Un drum judeţean care leagă mai multe localităţi din Suceava le dă bătăi de cap constructorilor, dar şi localnicilor. Muncitorii au înălţat drumul, au pus chiar şi un zid de beton, dar acum sătenii s-au trezit că nu mai pot ieşi cu maşinile din curte. Lucrarea nu este finalizată, dar temerea cea mai mare a oamenilor este că vor rămâne şi ei blocaţi în curţi după ce drumarii vor mai turna încă un strat de asfalt. 

Drumul judeţean care străbate localitatea Zahareşti stârneşte scandal. Oamenii din zonă s-au plâns de lucrările constructorilor. Pe anumite porţiuni, asfaltul, dar şi zidul de beton construit de muncitori depăşesc înălţimea gardurilor.
Problema cea mai mare mare e la ieşirea din curţi. Unii şi-au distrus maşinile din cauza diferenţei de nivel dintre asfalt şi rampa de intrare în curte. Alţii  fac haz de necaz.  
Explicaţia drumarilor: ,,Aşa a fost proiectul!”. 
Potrivit reprezentanţilor de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, pe acel tronson de drum va mai fi turnat încă un strat de asfalt de aproximativ 10 centimetri. Localnicii se tem că vor rămâne şi ei izolaţi în propriile gospodării.
Drumul Judeţean care traversează localitatea Zahareşti face parte din Lotul 2 al Axei rutiere Strategice Suceava – Iaşi, iar lucrările ar trebui finalizate în cursul anului viitor.  

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt