Bucureştiul, împânzit de raziile Poliţei Rutiere! Vedetele, trase pe dreapta

Bucureştiul, împânzit de raziile Poliţei Rutiere! Vedetele, trase pe dreapta

Zeci de poliţişti au fost pe străzile Capitalei! Au fost mai multe razii, atât pe bulevardele principale, precum şi pe străduţele lăturalnice, unde şoferii au fost testaţi cu alcooltestul şi cu aparatul drug-test. De vigilenţa poliţiştilor nu au scăpat nici persoanele publice: artistul Vali Vijelie şi fostul fotbalist Ilie Dumitrescu.
Poliţiştii Brigăzii Rutiere au tras pe dreapta sute de maşini pentru control de rutină. Şoferilor le-au fost verificate atât documentele personale cât şi ale maşinii. Bineînţeles că nu au lipsit nici testele pentru depistarea consumului de substanţe interzise şi alcool. Nici artistul Vali Vijelie nu a scăpat de control, dar nu a avut emoţii, deoarece se afla pe scaunul din dreapta.
În schimb, într-o altă maşină, pe scaunul şoferului s-a aflat fostul atacant al Generaţiei de Aur, Ilie Dumitrescu. Dacă vedetele nu au avut probleme cu alcoolul, poliţiştii au avut destui clienţi cu alcoolemie ridicată.
Şoferii depistaţi beţi la volan au ajuns la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice şi s-au ales cu dosar penal.
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt