Câini salvaţi de chin

Câini salvaţi de chin

Mai mulţi câini au fost salvati din casa unui bărbat de 70 de ani din Mureş.  Animalele erau neîngrijite şi înfometate.Din această cauză, mulţi căţei au probleme grave de sănătate. Acum au ajuns în grija unei asociaţii de Protecţie a Animalelor, iar bărbatul care chinuia animalele s-a ales cu amendă. Atenţie! Urmează imagini cu impact emoţional! 

Imaginile au fost filmate de vecinii proprietarului câinilor din oraşul Sângeorgiu de Pădure. Animalele erau neîngrijite şi înfometate. Cei care locuiesc în împrejurimi spun că obisnuiau să dea demâncare şi apă câinilor, de milă să nu moară. 

Poliţiştii din judeţul Mureş au fost anunţaţi chiar de vecinii care nu mai suportau să vadă animalele chinuite. Când au ajuns în curte poliţiştii au descoperit că proprietarul  este un bărbat în vârstă de 70. Acesta avea 10 câini pe care îi ţinea în condiţii groaznice. Fără să-i hrănească sau să-i spele. Unii dintre ei au probleme grave de sănătate. 

Câinii  au ajuns acum în grija unei asociaţii de protecţie a animalelor. Bărbatul care a chinuit animalele a primit o amendă de 6.000 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt