Calorifere dezmorţite cu un milion de lei

Calorifere dezmorţite cu un milion de lei

În al doisprezecelea ceas, giurgiuvenii au aflat că vor avea căldură. Cel puţin pentru încă 10 zile. Primăria a apelat la utimele resurse financiare pentru a achita în avans facturile către compania care furnizează agent termic. Temporar, elevii din oraş, care până acum au studiat obline, se vor reîntoarce în bănci.

Copiii din cele 24 de şcoli din oraş reîncep de luni şcoala în format clasic. Municipalitatea plătit 1 milion de lei. A câştigat aproape 2 săptămâni în care califorele din oraş vor fi din nou calde.

Deşi furnizorul de energie termică a primit banii solicitaţi în avans pentru serviciile sale, problema este departe de a fi soluţionată. În lipsa unui ajutor direct de la Guvern, adminitraţia locală spune că locuitorii din Giurgiu vor face în curând frigul.

Iarna trecută, încălzirea oraşului a costat municipalitatea 5 milioane de lei. În acest seon rece, plata agentului termic pentru numai 2 luni se ridică la 10 milioane de lei.

La începtul acestei săptămâni, autorităţile din Giurgiu luau decizia ca cei aproape 10 mii de elevi să înveţe în online din cauza frigului din sălile de clasă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt