Călugăr arestat pentru tentativă de viol

Călugăr arestat pentru tentativă de viol

Un călugăr dintr-o chilie de pe masivul Postăvaru a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol. Acesta a încercat să o violeze pe o femeie care mersese în vizită la el. Se pare că bărbatul de 57 de ani era sub influenţa băuturilor alcoolice. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Vizita la călugărul din Postăvarul nu a fost de bun augur pentru femeia de 34 de ani. Băut bine, bărbatul de 57 de ani a încercat să o violeze. A insistat ca aceasta să rămână la chilie peste noapte, dar femeia nu a dorit sa faca acest lucru. 

Într-un moment de neatenţie al bărbatului, tânăra de 34 de ani a fugit din chilie. Şi-a uitat însă acolo telefonul şi geanta şi nu a putut contacta politia. A avut totusi noroc.
Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Braşov, sub coordonarea unui procuror, a început imediat urmărirea penală a bărbatului de 57 de ani. Acesta a fost coborât de pe masivul Postăvaru şi dus la sediul Poliţiei, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul judecătoriei Braşov a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru tentatativă de viol.  
Credincioşii care au aflat de fapta călugărului au rămas şocaţi. Pedeapsa pe care o poate primi călugărul  poate fi cuprinsa intre 2 ani si 6 luni şi 5 ani de inchisoare. 
 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt