Calvar de 14 ore la camera de gardă

Calvar de 14 ore la camera de gardă

O studentă din Constanţa îi critică dur pe angajaţii Spitalului Judeţean din oraş după ce ea şi bunica ei au fost nevoite să stea 14 ore la urgenţe. Fata descrie o lipsă totală de comunicare, o atmosferă stresantă şi faptul că nimeni nu s-a interesat dacă vârstnica, ce suferea de diabet, a băut, a mâncat ceva sau dacă şi-a luat medicamentele. Reacţia spitalului la aceste acuzaţii este halucinantă.

Dusa cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean Constanta, bunica tinerei, cunoscută cu diabet şi afecţiuni cardiace, a fost plasată în Zona Galbena, deşi era în stare gravă şi nu putea respira bine.

Sfîşiată de durere, fata a descris pas cu pas calvarul celor 14 ore petrecute la Urgenţa din Constanta. A ajuns cu bunica ei la ora 13 la spital. Timp de 4 ore nimeni nu s-a uitat la ea. Abia la ora 19 a făcut o radiografie şi după alte trei ore i-au fost interpretate rezultatele. La 4 dimineaţa o vede un cardiolog şi după altă ora este anunţată că trebuie să schimbe spitalul.

Conducerea spitalului din Constanţa a anunţat că s-a interesat de cazul de la Unitatea de Primiri Urgenţe. Nu este prima dată când pacienţii şi aparţinătorii se plâng de timpii de aşteptare la unităţile de primiri urgenţe din Constanţa.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt