Cariera Simonei Halep poate fi salvată. Ce detaliu au descoperit jurnaliştii americanii

Cariera Simonei Halep poate fi salvată. Ce detaliu au descoperit jurnaliştii americanii

Jurnaliştii americani au descoperit un detaliu care ar putea fi decisiv pentru cariera Simonei Halep, scrie Primasport.ro

Concret, aceştia au descoperit că pe eticheta suplimentului consumat de sportiva româncă nu există niciu avertisment care să îi informeze pe oameni cu privire la rezenţa Roxadustatului, substanţa interzisă pentru care Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul anti-doping.

"Halep tocmai a terminat procesul de apel la TAS şi aşteaptă acum rezultatele pentru a afla dacă îşi va putea continua sau nu cariera sau dacă va trebui să ispăşească o parte sau toată suspendarea. Dar detaliile produsului Keto MCT arată că ingredientele chinezeşti necunoscute folosite pot reprezenta un atuu important al Simonei în acest caz.

Canadienii ar fi folosit ingrediente chinezeşti în loc de cele din Oceanul Pacific, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple, conform etichetei. O acţiune în justiţie a fost înaintată la Curtea Supremă, Halep încercând să recupereze 10 milioane de dolari.

În descrierea produsului se spune că are doar patru ingrediente şi că provine din nuci de cocos premium. Dar formula care provine din peptide de colagen marin hidrolizat din Oceanul Pacific este probabil problema, conform avocaţilor lui Halep.

Această formulă este folosită pentru că ajută la construirea unui colagen de bună calitate. Dar nu există nicio declaraţie pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezenţa Roxadustatului care, în schimb, este folosit pentru a trata persoanele cu anemie” , au scris cei de la Tennisupdate.com.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt