Casa de vacanţă a lui Miron Mitrea, în flăcări

Casa de vacanţă a lui Miron Mitrea, în flăcări

Casa de vacanţă din Delta Dunării a fostului ministru al Transportului, Miron Mitrea, fost incendiată cu benzină de un fost angajat. S-a întâmplat în localitatea Crişan şi au ars 7 camere şi tot acoperişul, care era din stuf. Incendiatorul a fost prins şi are acum dosar penal. 

ISU Delta a trimis la Crisan 7 pompieri cu două ambarcaţiuni. Când forţele de intervenţie au ajuns la locul incendiului, acoperişul clădirii ardea cu flacără deschisă. Întrucât casa era acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând intervenţia pompierilor. După patru ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Un tânăr, fost angajat la casa de vacanţă a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Din spusele localnicilor autorul a recunoscut că a dat foc şi a spus ca vrea sa ajungă la închisoare.

Potrivit localnicilor, incendiatorul era baut cand a dat foc casei de vacanta a fostului ministru. Surse din anchetă susţin că bărbatul are plătite la zi salariile. A avut, se pare, o dereglare psihică pe fondul alcoolului consumat. Acum, are dosar penal pentru distrugere.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt