Căştigă premii pe cuvânt cu Prima TV

Căştigă premii pe cuvânt cu Prima TV

Prima TV te provoacă la concurs. Începând de mâine, dacă stai ochii pe Prima TV poţi pleca în vacanţa mult visată. Un sejur ultra all inclusive în Antalya, Turcia. În plus, ai şansa să câştigi premii în valoare de 100 de euro. Iată ce trebuie să faci!

Vara aduce premiile la Prima TV. Dacă nu ştii unde să pleci în vacanţă vara asta sau dacă vrei să ai bani de vacanţă, stai cu ochii pe noi zilnic şi ai şansa să câştigi un sejur în Turcia sau chiar premii in bani. Ce trebuie să faci? Fii cu ochii pe Prima TV pe tot parcursul zilei şi găseşte cuvintele-indicii din timpul emisiunilor sau filmelor difuzate. În fiecare zi, pe ecran vor apărea mai multe indicii.

Extragerile sunt zilnice, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în fiecare dimineaţă, la Focus la prima oră. Câştigătorul marelui premiu, o vacanţă Ultra All Inclusive în Antalya, va fi anunţat pe data de 12 iulie, iar toţi cei care s-au
înscris în concurs, indiferent dacă au câştigat un premiu zilnic, vor participa la extragerea finală. Mai multe detalii şi regulamentul concursului pot fi consultate pe primatv.ro sau pe pagina noastră de Facebook, PrimaTV România.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt