Cât trebuie să plătească Bayern sau Liverpool pentru a-l aduce pe Xabi Alonso, antrenorul momentului în Bundesliga

Cât trebuie să plătească Bayern sau Liverpool pentru a-l aduce pe Xabi Alonso, antrenorul momentului în Bundesliga

Xabi Alonso rămâne una dintre priorităţile lui Bayern Munchen, dacă va prelua echipa după plecarea lui Thomas Tuchel la finalul sezonului sau dacă va ajunge la Liverpool în locul lui Jurgen Klopp.
Sub contract până în iunie 2026, bascul nu are o clauză scrisă pentru a părăsi Leverkusen în această vară, potrivit Sky Sport din Germania. Cu toate acestea, Xabi Alonso ar fi primit asigurări că nu va fi blocat în cazul în care ofertele vor veni.
Bayern sau Liverpool trebuie să ajungă mai întâi la un acord cu Levekusen înainte de a spera să-l semneze pe Xabi Alonso. Potrivit presei germane, conducerea lui Bayer se aşteaptă la o sumă cuprinsă între 15 şi 25 de milioane de euro pentru a-şi lăsa antrenorul să plece în intersezon.
Dacă nu se va ajunge la un acord, va trebui să se aştepte până în vara anului 2025 pentru a-l vedea pe Xabi Alonso plecând, de data aceasta în schimbul plăţii unei clauze stabilite la 15 milioane de euro.
Potrivit Sky Deutschland, Xabi Alonso, în vârstă de 42 de ani, este "încă dispus să se alăture campioanei germane [Bayern] în această vară şi să lucreze acolo ca antrenor principal".
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt