Cătălin Cîrstoiu susţine o conferinţă de presă la ora 18.30, în faţa Spitalului Universitar

Cătălin Cîrstoiu susţine o conferinţă de presă la ora 18.30, în faţa Spitalului Universitar

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susţine o conferinţă de presă la ora 18.30, în faţa Spitalului Universitar. 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că „perioada de independenţă a apus” şi a precizat că o discuţie cu Cătălin Cîrstoiu va avea loc cel târziu luni. Ciolacu a mai spus că Cîrstoiu trebuia să fi organizat până acum conferinţa de presă în care să explice toate acuzaţiile care i-au fost aduse în spaţiul public.

„Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public. (…) Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Afla mai multe despreciolacucirstoiupsd-pnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt