Cazierul de fărădelgi al infractoarei „pericol public“ care a dus la demiterea unui şef de Poliţie

Cazierul de fărădelgi al infractoarei „pericol public“ care a dus la demiterea unui şef de Poliţie
Adevarul.ro

O tânără infractoare, devenită fără să vrea „vedetă“ naţională pentru că a cauzat demisia unui şef de Poliţie, a fost din nou condamnată penal. Fata de 20 de ani are numeroase condamnări pentru jaf şi tâlhărie.

Ana Maria Tănase, o tânără de 20 de ani, care a ajuns extrem de „cunoscută“ în ţară după ce a provocat, acum câţiva ani, demisia şi condamnarea comandantului Poliţiei Piatra Neamţ, a mai adăugat în vastu-i palmares infracţional alte infracţiuni.   

Recent, magistraţii de la Judecătoria Piatra Neamţ au decis condamnarea acesteia la 3 ani şi 2 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, după ce a prădat un bărbat de două ori în aceeaşi zi, într-un interval scurt de timp. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bacău.   

Faptele au avut loc pe 18 septembrie 2020, dată la care Poliţia Piatra Neamţ era sesizată de un localnic, care a reclamat că un vecin a fost agresat şi că prezenta multiple leziuni. Cercetările aveau să stabilească faptul că, în jurul orei 16:30, un pietrean de 43 de ani se deplasa către casă, fiind urmărit de Ana Maria Tănase.    

Afla mai multe despredemitereinfractoaresef politie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt