Ce îmbunătăţiri anunţă Meta în privinţa imaginilor pe care le vom transfera prin Facebook Messanger

Ce îmbunătăţiri anunţă Meta în privinţa imaginilor pe care le vom transfera prin Facebook Messanger

Meta anunţă o serie de îmbunătăţiri pentru Facebook Messenger, care poate acum să transfere imagini HD, documente de dimensiuni mai mari şi permite utilizatorilor să partajeze întregi albume foto, scrie Profit.ro.

Prima noutate este exact ceea ce Meta a adăugat recent şi în WhatsApp - posibilitatea trimiterii imaginilor la rezoluţie HD. Pentru asta, utilizatorul trebuie să bifeze manual opţiunea HD înainte să trimită o imagine.

Deşi sunt folosite de miliarde de oameni, nici Facebook Messenger şi nici WhatsApp nu au putut, până nu de mult, să trimită imagini la rezoluţie înaltă - o facilitate care există de mulţi ani în aplicaţiile concurente.

A doua noutate este ceea ce Meta numeşte „shared albums”. După ce selectează o serie de fotografii, utilizatorul poate folosi opţiunea Create Album, pentru a creat un album foto pe care să-l partajeze în întregime cu prietenii.

Pentru că permite tuturor celor implicaţi să adauge şi ulterior fotografii, această opţiune se poate dovedi o alternativă gratuită la Google Photos şi Apple Photos, care necesită închirierea de spaţiu în cloud pentru stocare şi partajarea fotografiilor.

În fine, limita fişierelor care pot fi trimise cu Facebook Messenger a crescut la 100MB.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt