Cel mai URÂT brad de Crăciun

Cel mai URÂT brad de Crăciun

Poate cel mai urât brad de Crăciun din lume a fost instalat chiar de o primărie din România. La Zalău, oamenii s-au pricopsit în centrul oraşului cu un arbore festiv cu crengi rupte, care a ajuns în scurt timp subiect de amuzament în mediul online.

Deşi autorităţile erau mândre de el când l-au montat, valul de glume le-a făcut să îl distrugă la scurt timp şi să aducă unul nou.

Au curs glumele pe seama bradului de Crăciun de la Zalău. Ceea ce ar fi trebuit să fie arborele care să înfrumuseţeze târgul de sărbători din centrul oraşului, a transformat locul într-unul mai degrabă de evitat. Bradul a fost adus în piaţă, acum câteva zile, iar viceprimarul a supravegheat, atent, întreaga operaţiune. Pare, totuşi, că nu a observat crengile lipsă. 
Bradul nu s-a mai bucurat, însă, de ornamente. După ce au ajuns ţinta glumelor în online, cei de la Primărie au decis să-l doboare. Oficialii s-au mişcat repede şi au şi adus un nou brad. De această dată, unul întreg. Edilul din Zalău spune că primăria nu a avut cheltuieli cu cei doi brazi.
Noul brad din  urmează să fie şi împodobit, la fel ca mai multe clădiri şi străzi din oraş. În centru urmează să se organizeze şi un târg de Crăciun. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt