Cercetat pentru viol, mort în accident

Cercetat pentru viol, mort în accident

ouă persoane au murit, iar alta a fost rănită, într-un grav accident rutier care a avut loc astăzi în judeţul Prahova. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!
Accidentul a avut loc în satul prahovean Cărbuneşti. Una dintre victime, un bărbat de 43 de ani, era cercetat într-un dosar de viol a unei minore de 12 ani, din Dâmboviţa. Cuprins, probabil, de remuşcări, bărbatul ar fi transmis familiei un mesaj în care anunţa că a decis să-şi ia viaţa. Îngrijoraţi, apropiaţii au anunţat Poliţia, care a pornit în căutarea lui. A fost depistat pe Drumul Judeţean 101 A.
La un moment dat, bărbatul de 43 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, care circula regulamentar. Nu se ştie dacă a pierdut controlul direcţiei sau dacă şi-a dus la bun sfârşit intenţia. În urma impactului, atât el, cât şi celălalt şofer au murit pe loc. Un tânăr de 19 ani, pasager în maşina care circula regulamentar, a fost rănit grav şi dus cu elicoperul SMURD la un spital din Capitală. Poliţiştii încearcă să afle acum dacă a fost sinucidere sau un simplu accident. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt