Cerul litoralului, colorat în sute de culori

Cerul litoralului, colorat în sute de culori
foto: captură video

Cerul litoralului s-a colorat în sute de culori. Zeci de kite surferi au participat la singura competiţie de la noi dedicată profesioniştilor. Zmeele umflate de vânt, mânuite abil de către sportivi au atras toate privirile plajei. De pe nisip, participanţii au fost sustinuţi şi încurajaţi, dar mai presus de toate admiraţi, de prieteni şi turişti.

Dincolo de vremea bună, cu soare şi cer senin, a fost o zi cu valuri perfecte pentru iubitorii de kite-surfing.  Alunecând pe marea zbuciumată, cei mai buni kite-surferi din România s-au dat în spectacol în faţa publicului prezent pe plajă. La concurs au fost premiate salturile în aer şi acrobaţiile. În juriul concursului de la Constanta au fost doi campioni din Europa.

Kite-ul nu este un sport tocmai usor si ca sa ajungi sa poti face scheme pe placa de surf trasa de zmeu iti trebuie multe ore de pregatire, curaj, dar si ceva bani ca sa iti poti permite un echipament corespunzator.
Cursul de kite-ing şi închirierea echipamentului pot costa până la 3.ooo de lei. La final se primeste un certificat, dar şi un card, în baza cărora se poate închiria echipament şi practica acest sport oriunde în lume. Iar un echipament complet se vinde cu 2.000 de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt