Cină cu parfum de lavandă

Cină cu parfum de lavandă

La apus de soare, cu miros de lavandă proaspăt înflorită! Este decorul în care au cinat aseară zeci de cupluri, care au vizitat lanul de lavandă din satul sibian Mândra. Dornici de o experienţă inedită,cei care au ajuns aici au servit preparate mediteraneene, iar în loc de mese obişnuite, clienţii au mâncat pe baloţi de paie.

Suntem la aproape 20 de kilometri de Sibiu, în satul Mândra. Locul a devenit foarte cunoscut datorită unui restaurant amenajat în premieră în aer liber,  în lanul de lavandă de la marginea localităţii. Printre cei 80 de localnici şi turişti , i-am găsit pe Geanina şi Alin. Un cuplu din Sibiu pasionat de plimbări în natură, dar şi de mâncare bună.

Dornici de o experienţă inedită, tinerii care au ajuns la Mândra au profitat din plin de aceste momente. Clienţii au putut comanda fel şi fel de preparate  mediteraneene. După o masă pe cinste, tinerii n-au ratat ocazia să-şi facă un selfie prin câmpul de lavandă înflorită. Organizatorii promit să repete experienţa, dar cu un meniu diferit.

Meniul este 120 lei de persoană, iar pentru cei interesaţi e bine de ştiut că aici se pot organiza inclusiv aniversări deosebite. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt