Cinci oameni ucişi în accidente

Cinci oameni ucişi în accidente
foto: arhivă

Cinci oameni au murit în două accidente înfiorătoare care au avut loc în judeţele Mureş şi Buzău. Trei dintre ei, doi bărbaţi şi o femeie, şi-au pierdut viaţa, în localitatea buzoiană Ţinteşti, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren de marfă. Alţi doi au murit în comuna mureşeană Chibed, după ce un TIR pierdut de sub control a intrat într-un microbuz. Alte 11 persoane au fost rănite. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Tragedia din Mureş a avut loc pe drumul naţional 13 A, în localitatea Chibed, aflată între Sovata şi Târgu Mureş. Doi oameni au murit, iar alţi 11 au fost răniţi în momentul în care un TIR scăpat de sub control a intrat într-un microbuz care transporta navetişti. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum mastodontul intră cu viteză într-o curbă, ajunge pe contrasens şi loveşte frontal microbuzul care circula regulamentar. În urma impactului violent, şoferul microbuzului a murit pe loc. 
 
La faţa locului, cei de la ISU au găsit dezastru. Şoferul TIR-ului spune că nu ştie cum a ajuns pe contrasens. Cei 12 pasageri răniţi in urma accidentului au fost preluaţi de medici şi duşi la spital. A doua persoană decedată este o femeie de 48 de ani, pasager în microbuz. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
A fost prăpăd şi în judeţul Buzău. De data aceasta la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere. Accidentul feroviar i-a şocat pe locuitorii din zonă. Şi asta pentru că şoferul autoturismului care l-a provocat a forţat trecerea peste calea ferată deşi a văzut că trenul se apropia cu viteză. În urma impactului, trei oameni au murit pe loc, iar alta a ajuns la spital cu răni grave. Poliţiştii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt